Henrik Ventzel omkring "Dødemandsbjerget"

onsdag den 17. juni 2009

”Dødemandsbjerget klar til 1. Korrektur”

Så har jeg været igennem et par redigerings runder, hvor jeg egentlig føler at min redaktør har trukket det tungeste læs. Efter at manuskriptet har ”hvilet” i et par måneder, var det sværeste, at komme ind i dets univers igen. Jeg begynder at forstå hvad de erfarne forfattere mener, når de siger at historien har lukket sig.
Forsiden er også på plads. Ville gerne uploade det til bloggen, men vil nok vente til efter sommer. Kan bare sige at det er blevet flot og gjort af Stoltze Design http://www.stoltzedesign.dk/
Også portræt foto er klar. Forlaget diskuterer nu om de skal bruge det samme foto til katalog og bog, eller om de vil bruge forskellige.
Endelige fik jeg en tilbagemelding i dag fra min redaktør, at marketingsafdelingen er vild med bogen og virkelig glæder sig at komme ud og præsentere den for boghandlerne.
Det føles rigtig godt alt sammen. Nu skal jeg bare have lagt lidt is maven og vente til den egentlige udgivelse i oktober. Tiden kunne eventuelt bruges til at starte på næste bog.